tisdag 6 juli 2010

106 Farenheit...

Dag sju på Manhattan beslöt vi oss för att ta Staten Island färjan för att få en närmare vy av frihetsgudinnan. Från båten såg vi den vackra New York skylinen, vi körde också förbi Ellis island där bl.a. våra nordiska immigranter landsteg när de åkte för att söka lyckan i Amerika.

På eftermiddagen såg vi Broklyn bron och gick och strösade på Broadway. Har varit lite väl hett idag och när vi gick förbi en termometer låg det på 106 Farenheit. I våra grader är det dryga 41 grader Celsius. Inte undra på att milksshaken slank extra lätt ner idag. Vi passade på att shoppa lite kläder förrän vi avslutade med att äta utsökt pasta vid en italiensk restaurang nära vårt hotell.

2 kommentarer:

  1. Hejsan,

    Jag har varit lite dålig på att kommenterar här, men har nog följt med och tänkt på och saknat er desto mer! :) ska bli så kul att träffa er sen när ni kommer hemåt..tänkte bara tipsa er om ett superbt pizza-ställe ifall ni inte hunnit besöka det redan. Lombardis heter det och brukar rankas som New Yorks bästa pizzeria, personligen skulle jag i alla fall skriva under det. Tunna stenungsbakade pizzor med goda fyllningar. Ni hittar Lombardi's i Little Italy, 32 Spring Street mellan Mott & Mulberry street. Ha det jättebra och jag önskar er en trygg hemresa, ses i Finland! Kram: Minéa

    SvaraRadera
  2. Hej Minéa! Roligt att höra av dig och tack för tipset! Blir roligt att träffas snart! Hälsa Jakob och sköt om er!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.