onsdag 7 juli 2010

På väg hem...

Nu är kappsäckarna packade igen en sista gång. Oj vad vi ser fram emot att komma hem. Tänk att vi kommer hem om några dagar. Ska bli så kul att se er alla igen! Vi flyger först från New York till London, sen från London till Helsingfors och på fredag eftermiddag tar vi flyget till Kronoby. Det blir en lång resa, men snart är vi hemma. Flyget går 22.30 ikväll så vi har ännu en hel dag här i the Big Apple.

Igår gjorde vi det sista på vår "att göra lista"; vi besökte en jazzklubb. Kvällens artist var Ben E. King som bland annat skrev den populära sången Stand by me. Under en timmes konsert fick vi också lyssna till andra gamla godingar. Det var en kul upplevelse och konserten var bra, men lite slätstruken. På vägen hem beslöt vi oss därför att besöka en annan jazz och swing klubb, där vi fick lyssna till ett imponerande tolv manna band.

Hettan var nästan olidlig igår och det lär vara lika varmt idag. Igår natt var det ännu 27 grader varmt, så aircondition är minsann en lyx. Idag har vi inte så stora planer. Vi skall äta falafel och handla lite snacks och titta på fotboll.

Vi ses snart!

2 kommentarer:

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.